• +385 21 470 110
Split parking poziva stanovnike Mertojaka na javnu tribinu o parkingu u njihovom kotaru
splitparking
/ Kategorije: Novosti

Split parking poziva stanovnike Mertojaka na javnu tribinu o parkingu u njihovom kotaru

Split parking u suradnji s gradskim kotarom Mertojak organizira javnu tribinu na temu prometa u mirovanju na području Mertojaka. Tribina će se održati u četvrtak, 8. kolovoza s početkom u 18:00 sati u prostorijama gradskog kotara Mertojak (Doverska 17).

Na tribini će biti predstavljeni rezultati analize postojećih i potencijalnih parkirnih kapaciteta te procjena broja vozila u kotaru. Također, predstavnici splitskog komunalnog poduzeća  predstavit će i rezultate provedene terenske ankete sa stanovnicima Mertojaka na temu parkinga u tom kotaru. Cilj ove tribine je, u suradnji sa stanovnicima Mertojaka te predstavnicima GK Mertojak,  pronaći moguća rješenja koja će olakšati problem nedostatka parkirnih mjesta koji postoji u cijelom gradu, pa tako i na Mertojaku. U Splitu ima 92.000 registriranih vozila te oko 25.000 legalnih parkirnih mjesta, a 7000 je pod naplatom i ovo je izazov koji se odnosi na cijeli grad, no u svakom kotaru postoje specifične situacije i problemi s kojima su najbolje upoznati upravo stanari. 

- Pozivamo stanovnike Mertojaka da sudjeluju na tribini i poslušaju rezultate, postave pitanja, ali i daju svoje prijedloge kako bismo zajedno pronašli najoptimalnije rješenje za njihov kotar. Dosad su tribine održane u kotaru Bačvice  i Spinut te su  naišle na pozitivne reakcije građana, a sada je na redu Mertojak.

Prethodni članci Split parking d.o.o. Vam čestita Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja
Sljedeći članak U povodu predstojećeg blagdana Velike Gospe – Uznesenja Blažene Djevice Marije, Split parking d.o.o. svim vjernicima upućuje najiskrenije čestitke
Ispiši
382

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x