Splitska agencija Vajt dobila PR Oscar za kampanju "Želiš li se mijenjati za mjesto?"
splitparking
/ Kategorije: Novosti

Splitska agencija Vajt dobila PR Oscar za kampanju "Želiš li se mijenjati za mjesto?"

Splitska agencija Vajt dobitnik je nagrade Golden World Awards for Excellence koju dodjeljuje Međunarodna udruga za odnose s javnošću (IPRA)! Nagrada poznata i kao 'PR Oscar' stigla je kao još jedna potvrda uspješnosti i kvalitete kampanje 'Želiš li se mijenjati za mjesto?' koja je realizirana s klijentom, gradskom komunalnom tvrtkom Split parking.

Kampanja je pobjedu je odnijela u kategoriji za odnose s javnošću u javnom sektoru, u konkurenciji nekoliko stotina kampanja iz cijelog svijeta, a imala je za cilj osvijestiti vozače o važnosti poštivanja propisanih parkirnih mjesta za osobe s invaliditetom.

- Kad u Google upišeš 'najbolje PR agencije na svijetu' onda izbaci tvrtke koje se nalaze među ovogodišnjim dobitnicima IPRA-ine nagrade, a sad smo među njima velikima i mi 'mali', splitski. Nema više, brže i bolje od ovoga. U našoj struci ovo je Oscar, Olimpijske igre. Mogu samo zahvaliti svima iz Inicijative “Za pristupačni Split” i Split parkingu koji su nam dali priliku da postanemo svjetske face. Ne znam više što kazati o ovom projektu; dokaz da dobrih ljudi ima svugdje i da s dobrim ljudima treba raditi dobre stvari. Tužno je da i dalje za posljednji korak čekamo državu iako smo im sve pripremili, ali s energijom koju imaju članovi Inicijative i Split parkinga siguran sam da neće ostati na tome. Cijeli svijet je prepoznao važnost ove teme, pa će valjda i naši ubaciti u višu brzinu – rekao je Jerko Trogrlić.

IPRA Golden World Awards from Excellence (GWA) najveće je i najprestižnije natjecanje u odnosima s javnošću, a nagrada je među strukom poznata i kao 'PR Oscar'. Dodjeljuje se još od 1990. godine za izuzetnost u upravljanju odnosima s javnošću u nizu različitih kategorija. Prijavljeni projekti mogu biti lokalnog, regionalnog, nacionalnog i međunarodnog karaktera, a ocjenjuju se na temelju uspješnosti u pet područja pojedinačno – analizi situacije, istraživanju, planiranju, provedbi projekta i evaluaciji. Ovogodišnji žiri sastavljen je od stručnjaka iz zemalja diljem svijeta uključujući i Austriju, Bugarsku, Japan, Rusiju, Saudijsku Arabiju, Tursku, Filipine, SAD, Veliku Britaniju i brojne druge.

Međunarodna udruga za odnose s javnošću (IPRA) vodeća je globalna udruga stručnjaka za odnose s javnošću kojoj je cilj unapređenje struke te poticanje otvorenih i transparentnih komunikacijskih aktivnosti i razvoja etičnosti, a koja djeluje preko 60 godina.

 

Prethodni članci VELIKI DAN ZA SPLIT Pušten u rad prvi sustav javnih električnih bicikala
Sljedeći članak Od 21.07. od 20:00 h do 23.07.2019. do14: 00 h dio uličnih parkirališta u Ulici Bana Jelačića i Šperun - Sveti Frane će biti rezervirano, radi snimanja filma
Ispiši
159

Ime:
Email:
Predmet:
Poruka:
x